Archief

Blogs 2018

Elke maand komt er een nieuwe blog of vlog uit over een actueel onderwerp in de wereld van werk. Hieronder vind je de blogs uit 2018. Wil je dat we je attenderen zodra er een nieuwe blog of vlog uit is, abonneer je dan – gratis – op de blog alert door hier je e-mailadres achter te laten.

Klik hier als je op de hoogte wilt worden gehouden

Online leren: de do’s en don’ts
Bedrijven hebben e-learning massaal omarmd. Maar er zijn ook valkuilen. Leer van hun ervaringen! In deze blog schets ik 7 valkuilen en hoe je die kunt vermijden.
Hoezo moeilijk aan personeel te komen?
Veel werkgevers verzuchten dat er geen personeel te krijgen is. Hoezo niet? Vergroot en verdiep de vijver waarin je vist door ‘out-of-the-box’ oplossingen.
Wat kun je doen om medewerkers te binden en boeien in een krappe arbeidsmarkt?
Onderscheid je als werkgever door te investeren in de werkbeleving van medewerkers. In deze blog geef ik je 5 waardevolle handreikingen voor een onderscheidende Werk Deal-Plus.
Binnenhalen van Talent
Als je talent wilt binnenhalen ontkom je er niet aan ook moderne technologie in te zetten. In dit artikel geven we je enkele handreikingen.
Onbeperkt aantal vakantiedagen als arbeidsvoorwaarde
Trend onbeperkt aantal vakantiedagen als arbeidsvoorwaarde. Te mooi om waar te zijn - en dat is het dan ook! Flexibel werken, OK, minder regels, OK.
Werk op maat
Word vormgever en regisseur van je eigen werk: 15 beproefde ‘slimme sleuteltechnieken’